Ето\'о и компания стягат куфарите за ЮАР

19:49
Ето\'о и компания стягат куфарите за ЮАР
Звездата на Камерун и Интер Самуел Ето\'о също ще трябва да стяга куфарите за Мондиала.  "Лъвовете" се нуждаеха от задължителна победа в гостуването на Мароко и я постигнаха като по този начин тимът завърши на първо място в група "А" на квалификациите в Зона Африка.

Първото попадение отбеляза състезаващият се в Примера дивизион нападателя на Майорка Пиер Уебо в 19-а минута. Звездата на "лъвовете" Самуел Ето\'о сложи точка на спора в 53-а минута след като се разписа с удар с глава.

Камерун завърши квалификациите с актив от 13 точки, които пращат тима на световното в ЮАР.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

soni_14
14.11.2009 21:08

CEC0_vg на ибрахимович му подават за да вкарва гол а той връща назад и чака топката да му дойде точно в краката т.e изобщо не тича а Етоо тичаше и се опитваше независимо дали ще вкарва или не Ибрахимович трябва да показва по-вече

CEC0_vg
14.11.2009 20:54

За пръф път хахаха Виж дали нямаш температура толкова много звезди минаха през този клуб и никой не успяха да задържат до края на кариерата си. Ибрахимович е по добър от Ето''о защото играе по добре с глава и има по добра техника а Ето''о е единствено по бърз.

soni_14
14.11.2009 20:07

Барса ще съжалява за него и то много ебахти нещастника е тоя гуардиола *sick* *thumb_down*

holliwood
14.11.2009 19:55

Един от най-добрите гол майстори.Ебрахимович не може да го настигне по нещо Ето"о си остава в историята на футбола а барса за първи път допуснаха грешка *thumb_up*